Wie zijn wij?

Mijn naam is Jolanda van den Hengel. Ik ben in maart 2002 afgestudeerd als logopedist en meteen in de vrije vestiging gaan werken. Sinds 2003 heb ik mijn eigen praktijk. Ik behandel kinderen met spraak- en taalontwikkelingsstoornissen maar ook kinderen en volwassen met stemproblemen.

Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met Syndroom van Down, Schisis en ik ben pre-verbaal logopedist (baby’s en jonge kinderen met eet- en drinkproblemen).

Ik werk op de maandag op de locatie Holkerstraat 36, op de woensdagochtend zit ik in Nijkerkerveen en op de donderdag zit ik in het gezondheidscentrum Corlaer.

 

Mijn naam is Diana Buijze. Ik ben sinds 1985 logopedist en heb o.a. in het basis- en speciaal onderwijs gewerkt. Sinds 1987 werk ik als allround logopedist in de vrijgevestigde sector. Ik heb verschillende na- en bijscholingen gevolgd op gebied van stem, articulatie en taal.

Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van lees- en spellingsproblemen bij kinderen in het basisonderwijs.

Op dit moment werk ik op dinsdag en donderdag in de praktijk op de locatie Holkerstraat 36, waar ik voornamelijk kinderen behandel met lees- en spellingsproblemen en taalontwikkelingsstoornissen.

 

Mijn naam is José Hijmissen. Ik ben sinds juli 2011 afgestudeerd als logopedist. Sindsdien ben ik werkzaam in de vrije vestiging. Ik behandel kinderen met spraak- en taalontwikkelingsstoornissen en afwijkende mondgewoonten. Daarnaast behandel ik ook kinderen en volwassen met stemproblemen.

Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van (oudere) kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en meertalige kinderen met een TOS. Ook heb ik een bijscholing gevolgd gericht op oro-myofunctionele therapie (OMFT). Dit is een oefentherapie die gericht is op het herstellen van een verstoord evenwicht in het functioneren van de orale spieren.

Ik werk op de maandag, woensdag en vrijdag op de locatie Holkerstraat 36.